RSS
Post Icon

Vocabulary Unit 4








                                                                                         
Vocabulary
Unit 4 Food Preservation
L1 Food Spoilage
L2 Food Preservation
L3Importance of Preseving Food



English
Bahasa Melayu
Bahasa Cina
1.
bottling
pembotolan
装瓶
2.
canning
pengetinan
装罐
3.
coarse salt
garam kasar
粗盐
 4.
cooling
pendinginan
冷藏
5.
detected
dikesan
发现
6.
drying
pengeringan
干藏
7.
freezing
penyejukbekuan
冷冻
8.
freeze-drying
penyejukkeringan
冷冻干燥
保存
9.
frothy
diliputi buih
有泡沫
10.
heating
pemanasan
高温处理
11.
pasteurization
pempasteuran
巴氏杀菌法
12.
pickling
penjerukan
腌渍
13.
preservation
pengawetan
保存法
14.
salting
pengasinan
盐腌
15.
smoking
pengasapan
熏制
16.
stickiness
melekit
黏性
17.
unpleasant
tidak menyenangkan
不舒服的
18.
vacuum packing
pembungkusan vakum
真空包装
19.
waxing
pelilinan
上蜡



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment